Servei Eternia

El Servei Eternia ofereix la possibilitat de planificar el teu propi comiat. Des de les flors a la música, entre d'altres. A més, no només aconseguirà un funeral personal i únic, sinó que també, quan arribi el moment, no serà una càrrega per a la família, ja que tots aquests tràmits són en l'últim que es pensa quan s'ha perdut a algú. Podran pair la pèrdua tranquils.

Fes-ho per tu, fes-ho per ells.

Organitza el teu funeral en vida

Personalitza'l
al teu gust.

Podràs triar la decoració, la música, el tipus de cerimònia que vols o el record que guardaran tots els teus estimats. A més, si tens qualsevol petició especial, estarem encantats d’escoltar-la.

Sense
intermediaris.

Triant aquest servei evitaràs tota mena d’intermediaris com ara bancs, assegurances, etc. Estarem a prop teu en tot moment pel que faci falta.

Assessora't per
professionals.

Organitzar el teu funeral és més senzill del que penses. El nostre equip t’acompanyarà i t’assessorarà en tot allò que necessitis.

Sense despeses
per a la família.

Fes que la teva família no s’hagi de preocupar per cap mena de despesa. A més, els hi donaràs temps i espai per pair la pèrdua.

Si necessites més informació, pots visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines o bé, trucar-nos al 937 415 370.

testimoni cabrejunqueras Carme

Carme, 60 anys

testimoni cabrejunqueras Roser

Roser, 83 anys

testimoni cabrejunqueras Josep

Josep, 76 anys

Preguntes freqüents del servei Eternia

Què puc incloure en el meu funeral?

Podràs definir del principi a la fi com vols que sigui el teu comiat. Escull on vols fer la vetlla, el tipus de cerimònia, la música, el recordatori, l'enterrament o incineració i d'altres factors que podràs definir amb el nostre assessor.

I si canvio d'opinió?

Pots modificar el contracte o cancel·lar-lo en qualsevol moment, recuperant gran part de l'import. L'assessor de Cabré Junqueras t'informarà de totes les seves opcions durant el procés de contractació.

Quan arribi el moment, què cal fer?

Els familiars han d'estar informats de l'existència d'aquest contracte. Amb una trucada de telèfon, des de Cabré Junqueras posem en marxa tot el procés seguint les instruccions acordades al contracte.

Demanar assessorament

Informació bàsica sobre protecció de dades

El responsable de les seves dades és Cabré Junqueras S.A. NIF: A-08255861. La finalitat de la recollida és donar resposta a la seva sol·licitud realitzada mitjançant el formulari de la pàgina web. La legitimació del tractament bé donada per la seva acceptació de la nostra política de privacitat mitjançant casella de verificació obligaria abans de l'enviament del formulari. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Les dades es conservaran el temps necessari per donar resposta a la seva sol·licitud i per acomplir les obligacions legals. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així la resta de drets, que estableix la llei com s'explica a la informació addicional detallada a la nostra pàgina web: Política de privacitat

Vols que t'ajudem?