Preguntes freqüents de Cabré Junqueras.

Què fer en cas de defunció?

Davant la mort d’un familiar o un amic poden sorgir una sèrie de dubtes, preguntes amb referència a la mort i al servei funerari. Si qualsevol d’aquestes circumstàncies es dóna, posant-se en contacte amb l’equip de professionals de Cabré Junqueras podràs resoldre qualsevol dubte. T'explicaran de manera detallada i transparent tots els processos pels quals s’acostuma a passar.

Si la defunció s'ha produït en el domicili hauràs de possarte en contacte amb el metge de capçalera perquè certifiqui la defunció. En cas que la defunció es produeixi en un hospital o residència, alla et proporcionaran el certificat de defunció signat.


Què és el certificat mèdic de defunció?

Quan es produeix una defunció el primer que es fa és certificar la mort. Aquesta certificació només la pot realitzar un metge col·legiat qui, després de realitzar l'oportú reconeixement de la persona morta, emplena l'imprès corresponent. En el certificat es fa constar, entre altres, les dades personals de la persona morta, el lloc i hora de defunció, així com les causes de la defunció. El metge lliurarà el certificat a la família perquè aquesta pugui iniciar les gestions necessàries amb la funerària.


Quan puc inhumar o incinerar al meu familiar difunt?

En general, s'ha d'inhumar o incinerar en un termini no inferior a 24h i no superior a 96h, depenent de la pràctica sanitària realitzada i conservació del difunt.


Què fer si disposo d'una assegurança de decessos?

Informa l'empresa funerària, aquesta contactarà amb la seva companyia d'assegurances. Tenir una assegurança de decessos no l'obliga a res pel que fa a l'elecció de l'empresa funerària. Totes les companyies d'assegurances treballen amb totes les empreses funeràries.


Què és el que m'inclou la pòlissa de decessos?

Cada pòlissa de decessos té les seves pròpies cobertures, amb el que ha de ser la mateixa companyia la que indiqui les cobertures i el capital contractat.


Puc triar tanatori ?

En tot moment, tens la llibertat de triar el tanatori que precisis, ja sigui per proximitat o per qualsevol altra necessitat.


En què consisteix la contractació d'un servei funerari?

La contractació la pots realitzar tant a les nostres oficines com sol·licitant que un assessor funerari es desplaci al teu domicili. Una vegada et trobis amb l'assessor funerari, ell t'ajudarà a personalitzar el servei sempre adaptant-se a les teves necessitats.

  1. Inhumar o Incinerar.
  2. Hora del funeral.
  3. Durada de la vetlla.
  4. Elecció de flors.
  5. Tipus de cerimònia: religiosa, laica, personalitzada.
  6. Elecció de la música.
  7. Projecció de fotos.
  8. Enregistrament de la cerimònia i streaming.


Què puc fer amb les cendres després de la incineració?

Existeixen diferents opcions: es poden emportar a casa , enterrar-les en un cementiri, escampar-les al mar, o dipositar-les en llocs destinats per a això.

Els nostres assessors t'informaran de totes aquestes opcions assessorant-te a sobre totes elles perquè triïs la que millor s'adapti a les teves necessitats.


Vols que t'ajudem?