Cabré Junqueras i la Fundació Hospital de St. Jaume i Sta. Magdalena continuaran col·laborant en l’atenció als processos de dol a Mataró

Cabré Junqueras i la Fundació Hospital de St. Jaume i Sta. Magdalena continuaran col·laborant en l’atenció als processos de dol a Mataró

L’objectiu de la col·laboració és promoure i potenciar els serveis de la fundació en benefici del Programa d’Acompanyament al dol i les pèrdues.

Mataró. – El passat divendres 1 d’abril ve tenir lloc l’acte de signatura de l’Addenda 2022, la qual es troba dins el marc del Conveni de col·laboració entre la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró i l’empresa de Serveis Funeraris Cabré Junqueras, S.A., per contribuir al Programa d’Acompanyament al dol i a les pèrdues, que contempla el desenvolupament d’activitats específiques per a l’atenció al dol.

La FHSJSM ve realitzant activitats de suport psicològic, a nivell individual i/o grupal, a persones que es trobin en un procés de dol, així com accions de difusió i sensibilització del programa d’Acompanyament al dol i a les pèrdues per Mataró i comarca.

Es preveu seguir amb la programació dels diferents grups de suport psicològic adreçats a persones que estan patint un dol per diferents causes (dol per suïcidi, dol perinatal, dol en adolescents…). Així mateix, com a actuacions de difusió i sensibilització, es continua amb l’edició de nous llibrets de la Col·lecció Acompanyament al dol i les pèrdues, enguany amb l’edició del llibret El Dol per COVID-19 i postals específiques per posar als expositors de la ciutat on s’informa dels Serveis oferts en el Programa d’Acompanyament al dol i a les pèrdues.

Vols que t'ajudem?