Cabré Junqueras prepara un homenatge als difunts la setmana del Dia de Tots Sants

Cabré Junqueras prepara un homenatge als difunts la setmana del Dia de Tots Sants

Cabré Junqueras, en col·laboració amb l’Associació Nacional de Serveis Funeraris (PANASEF) guardarà un minut de silenci en honor a tots els difunts durant aquest any.
El sector funerari durà a terme un homenatge floral basat en tres tipus de flors que honraran respectivament a les víctimes, famílies i professionals de sector

Cabré Junqueras, en col·laboració amb l’Associació Nacional de Serveis Funeraris (PANASEF), prepara un homenatge a les víctimes de la pandèmia i als morts durant aquest any, a través del llenguatge simbòlic de les flors i de la crida a un minut de silenci amb motiu de la celebració del Dia de Tots Sants.

L’objecte de l’homenatge va més enllà d’honrar la memòria dels que no hi són. Busca mostrar el compromís de el sector amb l’acompanyament als éssers estimats en el seu procés de dol. També donar un merescut reconeixement a la gran tasca professional del personal funerari, l’última i en ocasions oblidada baula de la cadena sanitària durant aquesta pandèmia.

El proper divendres 30 d’octubre, Cabré Junqueras se suma als actes que es desenvoluparan en cadascuna de les empreses funeràries del país que conformen el sector. En l’acte, Cabré Junqueras guardarà un minut de silenci per les víctimes. A més, destacarà l’ús en els homenatges de la jornada de tres tipus de flors concretes per la seva simbologia diferent i complementària. El crisantem, representant l’eternitat, amb l’objectiu d’honrar la memòria dels morts; el clavell, l’amistat i l’afecte sincer envers les famílies i, la gerbera rosada, l’agraïment a tots els professionals pel seu compromís diari.

Josep Maria Mons, gerent de Cabré Junqueras, explica: “vam pensar en un homenatge pel Dia dels Difunts, però semblava que ja s’havia dit tot i que les paraules no eren suficient per expressar-se. Per aquesta raó se’ns va acudir recórrer al llenguatge universal de les flors, íntimament lligades a la nostra professió i a l’adéu dels éssers estimats, per dir molt més del que es pot dir amb paraules”.

Durant els dies durs de la pandèmia, i posteriorment, s’han vist per tota la geografia nacional diversos homenatges a treballadors sanitaris i víctimes, des dels aplaudiments a paraules d’agraïment i reconeixement. En paraules de Juan Vicente Sánchez-Aranya, president de PANASEF: “Al sector funerari som 12.000 professionals a tot Espanya que hem estat a l’epicentre d’aquesta crisi. Ho hem viscut des de dins i volíem aprofitar aquestes dates per homenatjar a qui més s’ho mereixen: els nostres difunts i les seves famílies. També als nostres professionals, de vegades oblidats, que fan possible la imprescindible tasca social de la professió”.

Vols que t'ajudem?