La Fundació Hospital de Mataró renova el conveni de col·laboració amb Cabré Junqueras

La Fundació Hospital de Mataró renova el conveni de col·laboració amb Cabré Junqueras

La Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena renova el conveni de col·laboració amb Serveis Funeraris Cabré Junqueras en l’atenció als processos de dol a Mataró.

El Sr. Jordi Vilana, Director Gerent de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena i el Sr. Josep Maria Cabré, President del Consell d’Administració de Serveis Funeraris Cabré Junqueras, han signat avui la renovació del conveni de col·laboració, per 3 anys més, amb l’objectiu de promoure i potenciar els serveis de la Fundació en benefici del Programa d’Acompanyament al Dol i les Pèrdues.

Accions com aquestes donen l’oportunitat de fer més accessibles uns serveis que són necessaris per a la ciutat i permeten a la Fundació Hospital seguir oferint suport de forma gratuïta el Programa específic d’Atenció Grupal per a persones que estan en situació de dol, així com mantenir els grups específics d’atenció al dol per suïcidi, dol perinatal i dol per la pèrdua d’infants petits.

El Programa d’Atenció Grupal s’orienta a la promoció i desenvolupament d’eines i competències davant les diverses causes de morts i altres pèrdues, i en oferir atenció psicològica especialitzada a familiars i persones properes al difunt.

Vols que t'ajudem?