Llistat de serveis

Serveis Funeraris

Cabré Junqueras presta serveis funeraris i de gestió de cementiris a més de 50 municipis de Catalunya. Gestiona un conjunt integrat de 7 tanatoris, 12 cementiris, 2 crematoris amb 4 forns i serveis de manteniments en 15 cementiris més. Amb una plantilla de més de 70 persones, porten a terme anualment uns 5.000 serveis funeraris.

Serveis de cementiri

Cabré Junqueras es fa càrrec del trasllat del difunt al cementiri on la família té la sepultura. Els familiars, si ho desitgen, poden ser presents a l’acte de preparació de la sepultura prèvia a la inhumació. Actualment, els cementiris tenen diferents tipus de sepultures: nínxols, nínxols amb ossari, tombes, panteons, columbaris per a urnes cineràries i espais memorials per a les cendres dels difunts.

Serveis addicionals

Davant la mort d´un familiar poden sorgir una série de dubtes; preguntes que ens plantegem referents a la mort i al servei funerari. Sabem per experiéncia que, sovint, quan realitzem aquestes preguntes a personas no professional, s´acostumen a respondre els dubtes erróneament.

A Cabré Junqueras som un equip de professionals que treballem per ajudar a les families desde fa més de 100 anys. Tots els processos seran explicats de manera clara i transparent.

Vols que t'ajudem?